به گزارش ایبِنا به نقل از روابط عمومی و همکاری های بین الملل بانک کشاورزی، طرح سورتینگ و سردخانه دو مداره جعفر اصولی، در زمینی به مساحت ۱.۵ هکتار احداث و با سرمایه گذاری ۷۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی در سال ۱۳۹۹ شروع به کارکرده که ۶۰ میلیارد ریال آن از محل اعتبارات اشتغال پایدار بانک کشاورزی تامین شده است.
جعفر اصولی مجری طرح سورتینگ و سردخانه میوه ،صیفی جات و مواد پروتئینی در استان البرز می گوید: این طرح با حجم تولید ۱۰ هزار تن در بخش بسته بندی و ۵۰۰۰ تن در بخش سردخانه، قابلیت آن را دارد که محصولات میوه ، صیفی جات و گوشتی مورد نیاز استان را نیز ذخیره سازی کند. براساس این گزارش ،با احداث این طرح زمینه اشتغال ۴۰نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم فراهم شد.